top of page
  • Foto van schrijverJoost Elli

Afspraak maken

Ontmoetingen vinden in de regel plaats na 16 uur, op neutraal terrein en binnen een straal van 6 km van mijn woonplaats. Houd rekening met een langere reserveringstijd indien u hiervan wenst af te wijken.

Slechts uitzonderlijk en na grondige motivatie, kan een ontmoeting op uw verzoek plaatsvinden bij mij thuis. Op een vraag tot ontmoeting bij u thuis wordt zelden ingegaan, behoudens die in groepsverband plaatsvindt.

Ontmoetingen gebeuren uitsluitend op afspraak. De minimum reserveringstijd van een ontmoeting na 16 uur bedraagt 90 minuten wanneer de ontmoeting plaatsvindt binnen een straal van 6 km van mijn woonplaats. In alle andere gevallen bedraagt die minimaal 24 uur. Uw voorstel tot ontmoeting kan door mij op elk moment zonder verantwoording worden geweigerd.

Een afspraak is voor beide partijen bindend. Annuleren aan beide kanten kan zonder verdere motivatie tot 1 uur vooraf, tenzij ook een diner is voorzien. In dat geval kan de annuleringstermijn oplopen tot 48 uur, vraag naar de voorwaarden. Een no show kan tot gevolg hebben dat een toekomstige ontmoeting wordt uitgesloten.

Enkel omwille van ernstige redenen kan op bovenstaand reglement een uitzondering worden gemaakt. De conferentie is in voorkomend geval onvoorwaardelijk en onbeperkt.

Op onaangekondigd bezoek, waaronder onbesproken aanbellen, wordt niet ingegaan. Telefoonoproepen worden meestal beantwoord binnen de 24 uur. Wenst u sneller te worden gecontacteerd, spreek dan een boodschap in en vermeld de mate van hoogdringendheid. Telefoonoproepen worden zelden onmiddellijk beantwoord (de functie ‘Niet storen’ is actief). U kan steeds een verzoek indienen te worden toegevoegd aan de contactlijst ’Sta oproepen toe van’.

Persoonlijke berichten per sms, Messenger of WhatsApp worden doorgaans binnen de 8 uur gezien. Mailverkeer wordt meermaals per etmaal gelezen. Behoudens een eerder antwoord noodzakelijk is bedraagt de reactietijd in beide gevallen ongeveer één week. De leeswachttijd van berichten in groepchats loopt op tot enkele dagen. Op berichten in groepchats wordt, tenzij functioneel, niet gereageerd.

Bij het ongevraagd toevoegen van mijn gegevens aan een Messenger of WhatsApp-groep zal mijn profiel in de meeste gevallen binnen de 48 uur worden verwijderd.

2020, 20 juli Wilsele, Leuven, België (Vijvers van Bellefroid). Foto: Truus Elli.

37 weergaven

Gerelateerde posts

Alles weergeven

Uitverteld

Comentarios


bottom of page