top of page
  • Foto van schrijverJoost Elli

Spit or swallow

Het valt op mijn leeftijd niet mee bijdetijds te zijn en tegelijkertijd dat aandoenlijke beeld van de jongen van vijftig, met zijn spierwitte sneakers, skinny jeans en een goed kapsel, te vermijden.


Op zoek naar evenwicht houd ik alles in de gaten: geen trend die ik mis en ik zoek uit of ik er wat mee kan. Dat moet voorkomen dat gladde copywriters mij meedogenloos in de derde levensfase zetten, dat Voorgeborchte, waar geld valt te rapen.


De eerste gepersonaliseerde reclames ter bestrijding van erectieproblemen kwamen reeds mijn richting uit en met druppelincontinentie in het vooruitzicht viel het Tena Men Keep Control-testpakket vorige week op de mat. Er is geen ontkennen aan: ik nader de halve eeuw en daar horen kennelijk hulpmiddelen bij. Ik lees er alles over in mijn drie gratis proefnummers van Plus Magazine.


De tijd dat reclamejongens mij in de doeken deden ligt achter mij. Marie Kondo-gewijs ontdoe ik mij van overbodigheden en ik koop nauwelijks wat nieuws. Mijn appartement oogt als een steriele bungalow in een gelikt vakantiepark. Ik weet namelijk dat alle goeds al in mezelf zìt. Het enige wat ik moet doen is dat goeds verzorgen. Ik laat mij daarbij inspireren door het voortschrijdend inzicht.


Om de eindeloze stroom aan nieuwe kennis te kanaliseren zit ik samen met twee leeftijdsgenoten in een Signal-groepje (jazeker, WhatsApp is uit, dat weten wij). Dat heet toepasselijk: Vinger aan de pols. In de coulissen updaten we elkaar aangaande de heersende tendensen; we experimenteren en delen ervaringen in besloten kring.


Natuurlijk volgen we een aantal influencers. Onze favoriet is de beloftevolle Brian Coones, The yogi nomad, een fervent aanhanger van butthole sunning (of tanning): op maandagochtend een kwartier in naakte rugligging met de benen omhoog en opengesperde billen de anus een zonnebad gunnen. Een volkomen opgeladen systeem is het weekresultaat en elke pep wordt overbodig.

Coones haalde de mosterd bij Ra of Earth, een toffe peer die het gezichtsmasker van menstrueel bloed een warm hart toedraagt. Dubieus, maar het gegeven dat ook de sekspriesteres Metaphysical Meagan een bezield anaal baadster is, neemt alle twijfel weg. Ze belooft meer creativiteit, een gezond libido, een diepere slaap, betere focus, mentale stimulatie en de regulering van de hormoonfunctie in de geslachtsorganen. Ik wacht nog op de eerste bevindingen van mijn deelgenoten.


Dat veelvuldig zaad lozen prostaatkanker tegengaat is oud nieuws. Binnen ons groepje hebben we met die gedachte geen probleem. In die sfeer trok de Texaanse Youtuber Connor Murphy onze aandacht. Hij adviseert, met het oog op een grotere spiermassa, het sperma van andere mannen te drinken.


Aan dat idee is het toch even wennen. Niet in het laatst stelt zich de vraag: wiens teelvocht moet dat dan wel zijn? Er ontstond ook onmiddellijk wat competitiviteit. We raken niet uit de rolverdeling. Wie eerst komt eerst maalt. Of net niet. Het groepje staat even on hold.

Foto: Cindy Devroy.


63 weergaven

Gerelateerde posts

Alles weergeven

In de binarie

Kommentare


bottom of page