top of page
  • Foto van schrijverJoost Elli

De collega's - de podcast

Van De collega's - Het dossier, het boek dat ik eerder schreef over Vlaanderens beste televisiereeks ooit, maak ik nu ook een podcastreeks.


Ik krijg, niet in het minst van mijn dochters, weleens de vraag naar het waarom van al die Collega's-sh*t. Die klinkt dan veelal meelijwekkend. Het antwoord is eenvoudig: er kan nooit genoeg Collega's zijn.


In een vlaag van grootheidswaanzin heb ik het soms over mijn ambitie de serie naar de jongere generatie te tillen. Omdat ze, precies zoals dat met de Wereldoorlogen het geval is, nooit zou mogen worden vergeten. Op bescheidener dagen houd ik het op 'puur entertainment'.

"Heb jij dan niets beters te doen dat je maar in die Collega's blìjft hangen?" Mmm, meestal niet eigenlijk. En dat gaat al mijn hele leven zo.


Over het ontstaan van het boek schreef ik eerder een uitgebreid artikel. Dat lees je hier. Wie het boek wil lezen vindt meer informatie in onderstaande post.

Liever direct naar de Apple Books Store om het meteen aan te schaffen (0,49 euro)? Klik dan op deze link. Dat kan ook helemaal gratis in PDF op de downloadpagina van deze site (even scrollen daar).


Enthousiast over de podcast? Laat dan een review achter op je favoriete platform. Dat helpt de verspreiding flink vooruit.


Vind je deze post leuk? Geef hem een hartje!

Deze post delen op Facebook of Twitter? Dat is heel eenvoudig: klik op de knop linksonder en klaar. Een comment toevoegen is altijd leuk.


Veel plezier!
26 weergaven

Gerelateerde posts

Alles weergeven

3 Comments


niels smaele
niels smaele
Oct 19, 2023

Prachtig boek

Like
Joost Elli
Joost Elli
Oct 24, 2023
Replying to

Dank je wel, Niels! Fijn om te horen!

Like

Les Iles
Les Iles
Sep 01, 2023

Straf! Dat ik dat nu pas ontdek... en dat er nog fans van de Collega's zijn... ge maakt wa mee...

Like
bottom of page